Crea el teu anunci de forma fàcil i ràpida.

Preguntes freqüents.

Pots publicar un anunci per vendre, regalar, oferir o demanar productes, serveis o activitats.

Si ets un particular o una entitat sense ànim de lucre, pots publicar tots els anuncis que vulguis durant el temps que vulguis.

Si ets una empresa, i vols oferir els teus productes o serveis professionals, tenim plans especials per tu. Més informació.

Només són obligatòries les dades que tenen l’asterisc (*) però et recomanem que posis tota la informació que consideris interessant per tal d’aconseguir el teu objectiu.

Un cop hagis creat el teu anunci rebràs un correu electrònic dient-te que l’hem rebut i està pendent de validació. Si el teu anunci és correcte, en un termini de màxim 48h, rebràs un altre correu dient-te que ja està publicat. A partir d’aleshores ja podràs compartir l’enllaç del teu anunci amb tots els teus contactes per aconseguir la màxima difusió.

Sí, podràs accedir a tots els teus anuncis des del teu panell d’usuari per poder modificar el contingut o eliminar-lo sempre que vulguis.

Qui estigui interessat en la teva publicació, podrà contactar amb tu mitjançant les dades de contacte que hagis posat (mail, telèfon, xarxes socials…) o omplint el formulari de contacte “Contacta amb l’anunciant” vinculat al teu compte de correu electrònic.