Preguntes freqüents.

Pots publicar un anunci per vendre, regalar, oferir o demanar productes, serveis o activitats.

Com que creiem en el projecte i volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a dinamitzar el comerç de proximitat, si tens un petit negoci, ets un emprenedor o vols donar a conèixer accions d’entitats sense ànim de lucre, pots publicar tots els anuncis que vulguis de forma totalment gratuïta! Sí, sí! Sense pagar res de res!!!

Només són obligatòries les dades que tenen l’asterisc (*) però et recomanem que posis tota la informació que consideris interessant per tal d’aconseguir el teu objectiu.

Et recomanem que posis almenys una imatge  perquè el teu anunci resulti més atractiu per captar l’atenció d’altres usuaris.

Si ets un autònom o tens un petit negoci, si ets un particular o una entitat sense ànim de lucre, pots publicar tots els anuncis que vulguis durant el temps que vulguis.

Un cop hagis creat el teu anunci rebràs un correu electrònic dient-te que l’hem rebut i està pendent de validació. Si el teu anunci és correcte, en un termini de màxim 48h, rebràs un altre correu dient-te que ja està publicat. A partir d’aleshores ja podràs compartir l’enllaç del teu anunci amb tots els teus contactes per aconseguir la màxima difusió.

Sí, podràs accedir a tots els teus anuncis des del teu panell d’usuari per poder modificar el contingut o eliminar-lo sempre que vulguis.

Si acabes de crear el teu anunci i està pendent de validació per part nostra, no el podràs tornar a editar fins que rebis el correu dient-te que ja està publicat.

Per defecte tots els anuncis tenen una validesa màxima d’un any. Si el teu anunci és d’un taller, un concert o una oferta que té data de caducitat, pensa a eliminar-lo des del teu panell quan ja no estigui vigent. En cas de què l’anunci sigui d’un producte que ja has venut i no vols o no pots vendre’n més, pots editar l’anunci, eliminar-lo o marcar-lo com a venut.

Qui estigui interessat en la teva publicació, podrà contactar amb tu mitjançant les dades de contacte que hagis posat (mail, telèfon, xarxes socials…) o omplint el formulari de contacte “Contacta amb l’anunciant” vinculat al teu compte de correu electrònic.