Política de privacitat.

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades:

Dades de contacte del Responsable:
Anna Castejon Travieso amb domicili a Cabrera de Mar amb CP 08349 de Barcelona, ​​amb número de CIF: 46761118W. El correu electrònic d’atenció a el client és hola@connectem.cat

Finalitat de l’tractament:
Gestió i administració de qualsevol sol·licitud realitzada a través del nostre web per al sector que es detalla al nostre web, a més de l’enviament de promocions i ofertes en relació amb el nostre objecte social.

Legitimació:
Per dues vies, a través del consentiment inequívoc quan es signen contractes o mitjançant la nostra web, acceptant les condicions legals.

Destinataris:
No es destinaran dades a tercers excepte obligacions legals o bé cessions que siguin necessàries per complir el contractat.

Drets:
Els clients poden exercir el dret d’accés, rectificació, oposició o supressió a l’adreça que consta a la informació per capa (establiment o bé per correu electrònic o bé a l’adreça de l’inici de l’escrit), com també a través del nostre web . També informem als possibles afectats que tenen dret a sol·licitar el dret a la portabilitat de les seves dades, si escau, a la limitació de el tractament que es realitzi quan la finalitat ja no existeixi o l’oposició específica a un tractament específic.

L’interessat o afectat pel tractament, tenen dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
Per finalitzar, el client o usuari afectat, té dret a dirigir-se a l’Agència de Protecció de Dades, entitat que gestiona qualsevol aspecte relacionat amb l’aplicació de la normativa de protecció de dades i on l’usuari pot denunciar o defensar els seus interessos en el cas que ho consideri oportú, el web és www.agpd.es.

Procedència:
La procedència és de la persona interessada i el seu tutor o progenitors. Les dades tractades són de nivell identificatiu o bàsic amb caràcter general. També podran ser de nivell mitjà o econòmic per a determinades operacions.

Conservació de les dades:
Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu de les parts, ja sigui per la vigència de l’contracte o consentiment. D’altra banda, les dades romandran al mercantil en compliment de normatives obligatòries i fins que se superin els períodes de prescripció.

Transferències internacionals: Actualment no es realitzen.

Informació Addicional: Canals d’informació:
Correu electrònic: hola@connectem.cat
Telèfon: Trucant al nostre telèfon d’atenció a el públic 687 775 575 on l’atendrà el nostre personal
A través dels nostres textos legals exposats a la web connectem.cat concretament en els apartats, “Avís legal i Política de Privacitat” i formularis de contacte.