Accés usuari.

Preguntes freqüents.

Pots publicar un anunci per vendre, regalar, oferir o demanar productes, serveis o activitats.

Si ets un particular o una entitat sense ànim de lucre, pots publicar tots els anuncis que vulguis durant el temps que vulguis.

Si ets una empresa, i vols oferir els teus productes o serveis professionals, tenim plans especials per tu. Més informació.

Només són obligatòries les dades que tenen l’asterisc (*) però et recomanem que posis tota la informació que consideris interessant per tal d’aconseguir el teu objectiu.

Un cop hagis creat el teu anunci rebràs un correu electrònic dient-te que l’hem rebut i està pendent de validació. Si el teu anunci és correcte, en un termini de màxim 48h, rebràs un altre correu dient-te que ja està publicat. A partir d’aleshores ja podràs compartir l’enllaç del teu anunci amb tots els teus contactes per aconseguir la màxima difusió.

Sí, podràs accedir a tots els teus anuncis des del teu panell d’usuari per poder modificar el contingut o eliminar-lo sempre que vulguis.

A sota de cada anunci, hi ha un comptador de visites que et mostrarà les vegades que algú ha entrat al detall del teu anunci.

Qui estigui interessat en la teva publicació, podrà contactar amb tu mitjançant les dades de contacte que hagis posat (mail, telèfon, xarxes socials…) o omplint el formulari de contacte “Contacta amb l’anunciant” vinculat al teu compte de correu electrònic.