Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dilluns 10 i dimecres 19 d’octubre a les 18h Adreça desconeguda  de Kathrine Kressmann Taylor; traducció d'Ernest Riera A càrrec de Mercè Pujadas, filòloga. El taller pretén promoure l’hàbit de lectura en català i millorar la comprensió lectora i l’expressió oral. Adreçat a persones adultes que no estiguin avesades a llegir en català. *Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar / Novetat

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dimarts, 18 d’octubre a les 18h “Taller d’Stencil”  Estampació amb els colors de la tardor. Amb els consells i assessorament d’ Assumpció Ramón, professora de dibuix i pintura . Porta la peça de roba que vulguis (samarreta, tovalló, bossa etc..)i la costumitzarem junts! *Aforament máxim 10 persones *Inscripció prèvia. Gratuït. *Material, pintures i plantilles incloses , roba no inclosa.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar / Novetat

Perruqueria Itaca

ES PRECISA ajudant/a a la perruqueria Itaca de El Masnou.  

 Ofertes de feina /  El Masnou

KangursEvents

Animació i acompanyament infantil Si tens un event pensat per adults i enfocat als adults, com una boda o event empresarial, nosaltres ens encarraguem dels més petits per que sigui un dia especial per a ells. Necessites una animació a una festa d’aniversari? o pot ser algú que coordini l’event a celebrar? Ens desplacem per tota Catalunya. Contacte amb nosaltres.

 Cangurs /  Sant Andreu de Llavaneres

SAMCLA SMART SYSTEMS

Es busca persona amb formació en Enginyeria Electrònica, Telecomunicacions o similar Per a treball al Departament d'R+D+i, amb focalització en disseny i desenvolupament de hardware amb microcontroladors PIC de la marca Microchip. Es valoraran coneixements de: Electrònica analògica i digital (captadors, condicionament del senyal i comunicació sèrie) Desenvolupament de microprogramari (llenguatge C). Entorn GitHub Desenvolupament de PCB's Es valoraran coneixements de RF i comunicacions Domini del castellà, català (nivell C), anglès (nivell B2) Es valoraran coneixements de francès. Interessats enviar C.V. a comercial@samcla.com Informació addicional: L'empresa es dedica al disseny i desenvolupament de la marca pròpia de sistemes de telegestió de reg, en el context de les SMART CITIES i IoT. Es troba ubicada a Mataró (Maresme) des de la seva fundació fa 20 anys. Més informació: samcla.com  

 Borsa de treball /  Mataró

Casa Patuel

Què és una festa sense globos? Tenim globos de números i temàtics. Fem petits muntatges i decoracions per a celebracions, festes, aparadors, ... Si ets de Cabrera, Vilassar de Mar o Argentona, t'ho podem portar a domicili. Pregunta´ns!!!

 Vols afegir una categoria? /  Mataró

Nataliacn

Faltan fotos. La maquinaria es: 2 congeladores grandes expositores 2 neveras grandes expositoras 1 Vitrina expositora 1 máquina de pollos a l'ast 1 mesa de apoyo para los pollos 1 nevera doméstica 2 congeladores domésticos 2 campanas extractoras industriales 2 mesas de inox de apoyo industrial 1 mesa de inox de apoyo cuadrada industrial 1 fuego a gas con 4 fogones y 1 horno industrial 1 pica ducha grande industrial 1 mueble de inox de apoyo con pica pequeña incluída

 Productes i serveis per empreses /  Mataró

€ 6.900,00

Casa Patuel

Estàs organitzant un aniversari, una festa, o sencillament vols un taller per als teus nens i els amiguets? La seva inicial decorada, un mini àlbum per a posar hi les fotos de la festa, d'un viatge,... Fem el taller a mida per a l'anfitrió! Podem fer-lo al local o on ens digueu. Demana'ns pressupost. Te'l farem encantats!  

 Cursos i tallers /  Mataró

Casa Patuel

A qui no li agrada una festa personalitzada? Vols triar temàtica, decoració, vols una taula dolça a mida? Contacta'ns!!! Et fa mandra organitzar-la? Nosaltres ho fem per tu! T'informem sense compromís! @casapatuel Whatsapp 678620838

 Propostes i activitats infantils /  Mataró

Page 1 of 3