Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dimecres, 8 de febrer a les 17.30 h “Galaxis” A càrrec de Teia Moner, titellaire, maga i actriu. Espectacle on es barregen titelles, objectes i màgia, inspirat en contes que tracten de l’univers, escrits per autors universals com Gianni Rodari, Umberto Eco, Michael Grejniec i Claude Clément. *Per a tots els públics. *Gratuït.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar / Novetat

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dilluns, 27 de febrer a les 18 h Un fill, d’Alejandro Palomas; adaptació d'Ana Crespo. A càrrec de Mercè Pujadas, filòloga. El taller pretén promoure l’hàbit de lectura en català i millorar la comprensió lectora i l’expressió oral. Adreçat a persones adultes que no estiguin avesades a llegir en català. *Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar / Novetat

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dilluns, 6 de febrer a les 18.30 h Las sillitas rojas, d’Edna O'Brien. Trobada per compartir l’experiència lectora al voltant d'un llibre. En Toni Sala, escriptor i moderador del club, proposa la lectura d’autors irlandesos. El club es troba el primer dilluns de cada mes, de setembre a juliol. *Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar / Novetat

FisioBioAcu

¿Sabías que la fisioterapia es una especialidad muy eficaz para dejar atrás el dolor de espalda? ¡Hola!👋 Soy Laia Bordas, Fisioterapeuta, Acupuntora y especialista en Medicinas Alternativas. hace más de 10 años que me dedico a ayudar a las personas que como tú lo están pasando mal. Durante mis años de experiencia he podido comprobar cómo ayudar a las personas a librarse del dolor de espalda para lograr que sus días sean más llevaderos y recuperar así su calidad de vida. Por eso, y por que quiero que tu calidad de vida sea mejor, he preparado esta oferta, en exclusiva para CONNECTEM Si reservas tu cita AHORA disfrutarás de un 40% de DESCUENTO en la primera SESIÓN DIAGNÓSTICA + un MASAJE DESCONTRACTURANTE de 30 minutos

 Centres Mèdics /  Mataró / Novetat Popular

€ 35,00

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dimecres, 14 de desembre a les 17.30 h "Ous astronautes" a càrrec d’EscueLab. Dissenya una estructura protectora amb l’objectiu d’aconseguir que un ou en caiguda lliure no es trenqui en arribar al sòl. Aprèn sobre la transferència d'energia, desenvolupa la teva creativitat i millora els teus dissenys a través dels errors comesos. *Públic: infants de 5 a 12 anys. *Durada: 1 h *Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar

FundacioMona

Un apadrinament per Nadal. No hi ha més satisfacció per a tu, o per a qui el rep, que donar una segona oportunitat a un ximpanzé, saber com es troba i venir de visita al Centre per conèixer-lo en persona. REGALAR UN APADRINAMENT ARA Pots regalar l'apadrinament de la Coco, en Nico, l'Àfrica, en Bongo i/o en Juanito.El pack que regalaràs a aquella persona especial està disponible en català i castellà (recorda marcar-ho en el moment de la compra) i conté: Un certificat amb la biografia del ximpanzé apadrinat Una carta de benvinguda Una foto de l'animal apadrinat La nostra revista semestral Primats La persona que rebi el teu regal serà padrina o padrí durant 3 mesos, passat aquest temps, podrà decidir si segueix o no amb la col·laboració. Nosaltres ens posarem en contacte amb ell/ella.

 Món animal /  Riudellots de la Selva

FundacioMona

Hem preparat això per a tu pensant en aquest regal que vols fer a algú especial i als primats, perquè amb els teus regals ens ajudes a rescatar-los, preservar-ne els hàbitats i assegurar-ne la conservació. Et proposem regalar l'apadrinament d'un ximpanzé, que és una forma molt especial de sorprendre els teus éssers estimats. A més, tu també et beneficies: et desgravaràs a la Declaració de la Renda el 80% de la teva donació (i si ets resident a Catalunya, un 15% adicional, és a dir, el 95% del teu donatiu). FES EL TEU REGAL ARA

 Món animal /  Riudellots de la Selva / Popular

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dijous, 15 de desembre a les 17:30 h “Vine a desxifrar els misteris de l’Antic Egipte”   Aprèn a escriure el teu nom en jeroglífics i descobreix com vivien els faraons. A càrrec d’Olinta López. *Públic: infants d’entre 6 i 12 anys *Durada: 1 h *Cal inscripció prèvia. Places limitades. Gratuït. Organitza: Fundació Burriac. Col·labora: BIBLIOTECA ILTURO.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar

Biblioteca Ilturo Cabrera de Mar

Dimarts, 18 d’octubre a les 18h “Taller d’Stencil”  Estampació amb els colors de la tardor. Amb els consells i assessorament d’ Assumpció Ramón, professora de dibuix i pintura . Porta la peça de roba que vulguis (samarreta, tovalló, bossa etc..)i la costumitzarem junts! *Aforament máxim 10 persones *Inscripció prèvia. Gratuït. *Material, pintures i plantilles incloses , roba no inclosa.

 Activitats i propostes. T'apuntes? /  Cabrera de Mar

Page 1 of 3